Kesä talossa Argentiina määritellään kierretty betonipylväät

NE-AR: n tämän kesämökin rannoilla Patagonian järven rannalla, Argentiinassa, on nykyisen asunnon uudelleensuunnittelu. Arkkitehtien mukaan sisätilojen tilaa leimasi "syvä tumma ruokasali" -tilainen alue, jolla on rajallinen suhde ulkoasuun ja puutteellinen yhteys keittiön ja yksityisten ja julkisten tilojen välillä. Samaan aikaan pienten kokoiset huoneet olivat tehottomia selviytymään varsinaisesta perheen kasvusta. "Ratkaisu oli uusi laajennus, joka selvästi erottaa julkiset ja yksityiset alueet.

Asettelua suunniteltiin seuraavasti: "Vaikka nykyisessä talossa on isot kaksi suurta makuuhuonetta, pohjakerroksen tärkein kylpyhuone ja ensimmäisen tason toissijainen makuuhuone, kaikki julkiset tilat järjestetään lineaarisesti laajennustilavuudessa: avokeittiö, ruokailutila paikka ja oleskelutila; kaikki nämä tilat jakavat laajan, avoimen puulattian kannen, joka on päin ja joka avautuu järven rannalle. "Vahvistettu betoni oli uusi lisäys, muotoilun kohokohdat ovat neljä käänteistä palkkia, jotka lähestyvät talon ainoaa kuormittavaa pystysuoraa elementtiä, upea sarake, joka integroi takan. [Valokuvaus: Mike Mercau]

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti