Suuri perheen koti sosiaalisen vuorovaikutuksen kannustamiseksi Singaporessa

Park + Associates valmis suunnittelu ja kehittäminen suuri perhe koti Singaporessa. Uutta asuntoa oli erityisesti ajateltu edistämään sosiaalista vuorovaikutusta ja se on ohjelmallisesti erotettu erillisiksi alueiksi eri toiminnoille. Berrima House on geometrisesti jaettu kahteen tilavuusosaan, jotka virtaavat saumattomasti sisäpihan puutarhaan. Niitä yhdistävät toisessa päässä käytävän käytävä ja toisessa päässä rinteessä sijaitseva infinity-allas.

Tässä on enemmän arkkitehdit: "Sisäisten ja ulkoisten elinympäristöjen muodostaminen muodostaa yhteisöllisen tilan, kun taas toinen taso on yksityinen kerros, jossa on yksi siipi lapsille ja toinen vanhemmille. Hyödynnetään sen osittaiseen sijoittamiseen kohollaan, olo- ja ruokailuhuoneet reunustavat talon takapihaa, maksimoimalla esteettömät näkymät viheralueelle alueen rajojen sisäpuolella ja ulkopuolella ". Sarja toisiinsa sekoittuvia käytäviä ja siltoja luo alkuperäisiä käytäviä yhdestä huoneesta toiseen. Niin monia houkuttelevia luonnollisia lisäosia lapset ovat innostuneet viettämään enemmän aikaa ulkona kuin omissa makuuhuoneissaan. Ihanaa lähestymistapaa, oletteko samaa mieltä? [Valokuvaus: Derek Swalwell]

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti