Japanilainen asuntotyyppi on osa kotia, osa taidegalleriaa

Tokyo-pohjainen yritysAPOLLO Arkkitehdit valmistui monimuotoisen elävän ja taidegallerian rakennuksen Obu, Aichi prefektuuri, Japani. nimetty tuijottaa, 893 neliön jalka -projekti koostuu kolmesta kerroksesta. Ensimmäinen kerros on rakennettu betonilla ja lasilla, kun taas toinen ja kolmas kerros on valmistettu puusta, jossa on galvanoitua teräslevyä, joten koko rakennuksen kauas näyttää siltä, ​​että se on ripustettu ilmassa.

Omistajan taidegalleria sijaitsee maanpinnan tasolla ja osa näyttelystä on maan alla. Ympäröivä lasi heijastuu ikkunaan miellyttävän vaikutuksen ohikulkijoille.

Toisen tason asuinalueet pääsee erillisen portaikon kautta rakennuksen takana. Minimaalinen muotoilu neutraaleilla sävyillä on luonnollinen laajennus taidegalleriaan alla. Luonnonvalo virtaa avaruuden läpi useiden sivuttaisikkunoiden ja kattoikkunoiden ansiosta. Kaikki huoneet sijaitsevat yläkerrassa, ulokkeessa kolmannessa tilavuudessa. [Valokuvaus: Masao Nishikawa]

Mitä mieltä olet tästä kaksitahoisesta japanilaisesta kodin suunnittelusta?

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti