Tyylikäs Suspended Balancing Barn: Silver Holiday Retreat Englannissa

Tyylikäs hopeinen päällyste peittää tämän hämmästyttävän kauniin rakennuksen ulkoosan, joka on kooltaan ylpeä panoraamanäkymistä Suffolkin, Englannin metsistä ja niityistä. Perinteisen barn-muodon muutti ulkoasua, joka yrittää voittaa klassisen muotoilun maaseudulla ja tarjota koulutuksellisen tavoitteen: tehdä arkkitehtuurista saataville ja tutustua kauniisti maaseudulla. Hopeanpäällyste ulkoseinillä ja katolla heijastavat luonnetta ja kaikkia sen muutoksia: kaikki neljä vuodenaikaa osallistuvat tähän ainutlaatuiseen rakenteeseen. Balancing Barn on MVRDV: n arkkitehdit, jotka on sisustussuunnitteluyrityksen Studio Makkink Beyn toimittama, jonka suunnittelijat loivat modernin mukavuuden ja ajattoman tyylikkyyden keidas.

Tämän 30 metrin pitkä konsolevyö voi viettää mielenkiintoisen kokemuksen: puolet navetasta näyttää kelluvan yli kukkulan ja tekee sinusta osan luonnollisten muutosten osallistujista. Katse alas talosta, maasto rinteitä enemmän, kunnes katsojalla on täydellinen puu näkymä hämmästyttävä maisema. Jäykkä rakenne on tukeva betonielementti, joka on raskaampaa siinä osassa, jossa rakennus koskettaa maata. Tämä lomamökki on vuokrattavissa ja mahtuu 8 henkilöä. Sisustussuunnittelua tukee neutraali puu, joka toimii kuin kangas inspiroiduille väreille ja elementtejä, jotka yhdistävät vanhan ja nykyajan Britannian. Kaikki sisustuselementit - matot, seinäpaperi, tekstiiliseinäelementit - luovat leikkisä ja mukava asuinympäristö. Lämmön talteenottolaitteella tuuletettu ja eristetty penkki vastaanottaa lämpöä maapallon lämpöpumpusta, mikä tekee siitä energiatehokkaan rakenteen. Hauskaa, kaunista ja ainutlaatuista, Balancing Barn on sijoitettava seuraavaan lomalistaan.

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti