Daring Black Box -laajennus Vanhan Työntekijän Mökkiin Uudessa-Seelannissa

Perintötyöntekijän mökki Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa, hiljattain laajeni modernilla kuutiohjelmalla, jonka luova tiimi kehitti BOX Livingissa. Uusi lisäys luo voimakkaan kontrastin ympäröiville rakennuksille, sen musta, yksinkertainen geometrinen siluetti lisää nykyaikaista vibeä naapurustolle. Arkkitehtien mukaan mökki taloa makuuhuoneet ja kylpyhuoneet, kun taas modernistisella laajennuksella on avokeittiö, olohuone, ruokailutila ja mezzanine.

Kaksitasoinen musta laatikko avautuu kohti sisäpihaa, kun taas laajan lasin käyttö mahdollistaa luonnonvalon joka huoneessa. Korkeat katot tekevät olohuoneesta näyttävän mahtavalta, mutta siistejä, koska se on innoittava huonekalujen järjestelyistä ja tekstuureista. Yleinen minimalistinen lähestymistapa keskittyy naapurimaiden kauneuden keskittymiseen, joka on vain lasiovesta pitkän kesän päivän aikana. Nauti virtuaalikierrosta! [Valokuvaus: Emma-Jane Hetherington]

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti