Yksinkertainen romaaninen autotalli muuttuu kodikas lounge-tilaksi

Lontoossa toimiva suunnittelija Manuel Teicu äskettäin lähetti meille nämä kuvat hankkeesta, jonka hän äskettäin valmistui Brasovissa, Romaniassa. Kotiomistajat halusivat lämmin ja viihtyisä oleskelutilajossa eklektinen vire, joka sopisi heidän nuoriin perheeseensä hyvin. Teicu käänsi yksinkertaisen autotallin fantasiahuoneeseen.

Hän peitti katon, lattian ja yhden pääseinän puusta viihtyisän tunnelman ja kattavan matkustamon tuntemukseen. Seinäpeite - mahonkipalojen kollaasi - lisää geometriaa ja koostumusta. Vihreän kosketuksen lisätään pienellä puupalkilla, joka on kammattu oksidoitujen tinelevyjen avulla.

Kaiken ytimen ytimenä kehitetyn mukautetun keltaisen sohvan lisää kirkkautta ja säilytystä. Vastaava ottomaani voidaan muuttaa pieneksi kahvipöydältä. Valkoinen savupiippu, jolla on voimakas maalaismainen luonne, tuo eklektiseen tunnelmaan. Päivän aikana luonnonvalo tulvelee tilaa perinteisen, sinisen maalatun ikkunan läpi.

Mitä mielenkiintoisimpia tästä epätavallisesta oleskelutilasta? Otatko inspiraatiota omalle autotallipäivityksellesi?

[Valokuvaus: Bela Bendek]

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti