Nykyaikainen sisustus lasilattialla ja pystysuoralla puutarhalla

Useimmat Lontoon Knightsbridgen asuinalueet ovat kauniita, mutta harvoista niistä voidaan verrata tähän. Tietenkin tämä talo ei aina näyttänyt tästä. Mutta kun suuri remontti ja jonkin aikaa panostettu uuden muotoilun painopisteisiin, asuinpaikka on nyt enemmän kuin vaikuttava. Tämän kiinteistön uudistaminen oli Rajiv Saini & Associatesin projekti.

Talossa on nykyaikainen muotoilu, joka sopii täydellisesti. Monet parannukset ja muutokset on tehty. Yleensä nämä muutokset oli tarkoitus lisätä tyyliin ja muuttaa yleistä ulkonäköä. Mutta jotkut niistä ovat enemmän. Esimerkiksi lasilattia edustaa suurta parannusta.

Tämä ominaisuus lisättiin katutasolla ja se keskittyy sekä tyyliin että toimintoihin. Vaikka lasikerroksen silmät näkymät kadulle, sillä on myös erilainen toiminto. Läpinäkyvä lasi mahdollistaa luonnollisen valon tunkeutumisen sisään ja valaisemaan kellarissa. Kuten tiedätte, luonnollisen valon käyttäminen kellarissa on käytännössä mahdotonta, mutta aina on innovatiivisia tapoja, joilla voit muuttaa sitä.

MoreINSPIRATION
  • Ei hameita, kun sinulla on läpinäkyvä lasi-kerros talossasi
  • Valoisa sisustussuunnittelu puulattialla
  • Contemporary duplex Sydneyssä, MPR Design Group

Kellari oli todella tämän projektin painopiste. Päätavoitteena oli tehdä kellarista käyttökelpoisempi ja toimiva. Tämä tila ei vain saanut uutta ja uutta muotoilua, mutta sitä laajennettiin myös. Kellari kasvoi kadulla kaivamalla kadulla. Se ei ole täsmälleen säännöllinen kunnostustyön useimmat ihmiset ovat mielessä. Mutta tämän projektin tavoitteet olivat alusta asti erityisiä, ja arkkitehtien oli löydettävä keino kunnioittaa heitä.

Tuomioistuin kaivettiin katutasossa ruokasalin ulkopuolella ja lasikatto otettiin käyttöön. Näin kellari kasvoi, ilmavampi ja, mikä tärkeintä, valoisa ja täynnä valoa. Lisäksi talon yläosaan lisättiin lasikatto. Näin myös portaikko on luonnollisesti valaistu.

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti