Värikkäitä Graffitia korostamaan minimalistisessa Villa Von Steinissä Frankfurtissa

Suunnitellut Philipp Architekten GmbH, Villa Von Stein sijaitsevat hieman kallistetulla erällä Frankfurtissa, Saksassa. Omistajan lyhyt pyyntö moderniin kotiin, joka varmistaisi korkeatasoisen yksityisyyden sekä hyvän sisä-ulkokytkennän. Tämän seurauksena minimalistinen rakennus "osoittaa seuraavaa suljetun ykseyden kadulle, johon se avautuu vain oven ja autotallin kautta. Siksi se suojaa ja suojaa omistajien yksityisyyttä. Toisaalta avoimuus ja läpinäkyvyys luonnehtivat rakennusta puutarhan suuntaan. "Korkealaatuinen 18 metrin mittainen lasiseinä visuaalisesti yhdistää asuintilat pihan ja uima-altaan kanssa.

Yllättävät piirteet odottavat joka vaiheessa: "Vierailijat tulevat sisäänrakennukseen, joka näkyy suljetuksi kuutoksi ulkopuolelta, pohjakerroksessa ja tuntee välittömästi upean arkkitehtuurin, joka paljastuu heille muutamia hetkiä myöhemmin. Olet tervetullut aulassa, jossa näkyy vesi-atrium, vaalea kanava, joka on avoinna taivaalle ja jossa on vesisäiliö maahan. " Asuinpaikan kohokohta on värikäs art graffiti, joka on voimakas kontrasti mallisuunnittelun yksinkertaisen värivalikoiman kanssa. Seuraavaksi, avokätisesti kooltaan elävä ja ruokailutila paljastaa panoraamanäkymät maisemaan. [Kuvat: José Campos]

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti