Metsäkamari leikkisä geometria ja asettelu

Tällainen kourallinen talo on melko odottamaton näky keskellä metsää, vaikka värien suunnittelu ja valinta auttavat luomaan tiettyä yhteyttä rakennuksen ja sen ympäristön välille. Tämä söpö A-runko-talo sijaitsee Quebecissä, Kanadassa, ja sen rakennutti arkkitehti Jean Verville.

Arkkitehti onnistui antamaan leikkisä ulkoasu ja muotoilu, vaikkakaan ei perinteisimmillään. Suunnittelun leikkyvyys on tyylikäs kontrasti läpinäkymättömien pintojen ja heijastavan valon sekä talon epätavallisen muodon välillä.

.

Fanhouse, kuten se oli nimetty, on metsän keskellä rakennettu lomamökki pariskunnalle ja kahdelle lapselleen. Se istuu sivustolla, joka on 1900 neliöjalkaa ja se on varsin graafinen rakenne. Talossa on kaksinkertainen kolmikulmainen prisma ja tämä epätavallinen muoto tuo mukanaan joukon erityispiirteitä sisätiloihin.

Talon ulkopinta on päällystetty tummalla metallilla, mikä auttaa sekoittumaan ympäristöön. Sisustus on kuitenkin paljon kirkkaampi. Tilat on sisustettu neutraaleilla ja yksinkertaisilla väreillä. Poikkeuksena on eteinen sali, joka on kirkkaan vaaleanpunainen.

Sarja laajoja portaita kurottaa rinteessä ja johtaa sisäänkäyntiin. Se on myös silloin, kun katettu terassi löytyy. Se on suojattu ulokkeen alapuolella ja se on täydellinen paikka nauttia hiljaisesta ulkona illasta tai ihailla ympäristöä.

Suuri läpikuultava ovi tarjoaa pääsyn mökin sisään. Siellä pohjakerroksessa sijaitsevat sosiaaliset alueet. Avoin keittiö, olo- ja ruokailutilat ovat samassa pohjapiirroksessa. Mielenkiintoinen kontrasti tyylejä luodaan yleisen minimalistisen ja modernistisen sisustuksen ja tiettyjen huonekaluosien, kuten ruokapöydän, jossa on vintage-ilme ja kulunut viimeistely.

Suuret lasiseinät avaavat ulkotilaan elävän tilan, joka tunnetaan luonnosta ja tekee siitä sisustuksen. Arkkitehtuurin ja maiseman välinen raja eliminoidaan ja ne kytkeytyvät saumattomasti.

MoreINSPIRATION
  • Compact Summer Home piilotettu Argentiinan metsään
  • 3D-pohjapiirrosten ymmärtäminen ja oikean asettelun löytäminen sinulle
  • Lomahenkki saa kontrastin pidennyksen silti sekoittuu

Portaikko tarjoaa pääsyn ylempään tasoon. Ensimmäinen kerros on melko mielenkiintoinen, koska siinä rakennuksesta tulee käytännössä kaksi erillistä taloa. Tämä taso on jaettu kahteen osaan, yksi lapsille ja toinen aikuisille.

Vanhempien makuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja näiden kahden toiminnon välillä ei ole seinämiä. Näin tila pysyy avoimena ja näyttää suuremmalta ja kirkkaammalta. Se on myös tapa luoda rento ja intiimi tunnelma huoneeseen.

Lastenhuoneessa on suuri kerrossänky niille tilanteille, kun ystävät tulevat käymään heidän luonaan. Kerrossänky on myös loistava, koska se säästää lattiatilaa ja jättää tilaa muille huonekaluille ja leikkiä varten. Tällä tasolla ei ole täyskorkeita ikkunoita, mutta silti se näyttää kirkkaalta.

Talossa on myös ullakko. Siellä sijaitsevat lasten leikkihuone ja vierasalue. Palkit ovat maalatut valkoiset, jotta tilat näyttäisivät suuremmiksi ja kirkkaammiksi ja poistaisivat täynnä tunnetta, joka usein liittyi ullakoihin ja kalteviin kattoihin.

Sisustus ja kalusteet ovat kevyitä ja yksinkertaisia ​​koko tämän kauniin A-runko-talon. Tämä mahdollistaa painopisteen näkymisen ja luonteen, joka tulee osaksi sisustusta.

Kaiken kaikkiaan erittäin puhdas ja yksinkertainen sisustus on myös minimalismin tavallisesti määritellyn modernin tyylin merkki. Tietenkin rajoitettu lattiapinta tilaa myös tämän tyyppistä muotoilua. Joten, kuten näette, takan pimeän metallikuoren takana on erittäin kirkas ja raikas lomamökki täynnä iloa ja iloa.

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti