Puinen musta kuutiohuone räätälöidään moderniin perhe-elämään

Puolassa on musta kuutio, joka kätkevästi piilottaa historiansa. Vaivaton katu - tumma puinen tilavuus, jonka kirkkaanvihreä ikkuna ja oven yksityiskohdat punktuvat - peittää lasketun geometrian takana. "KameleonLabin uusi Black Cube House" ulottuu kahteen vastakkaiseen suuntaan, ja siinä luodaan tilaa alakerrassa olevasta olohuoneesta ja uusista vanhempien makuuhuoneista ja vaatekaapista ensimmäisessä kerroksessa . Wroclawin vilkkaalla naapurustolla sijaitseva 235 neliömetrin koti on nyt kaksi kertaa niin suuri kuin alkuasunto.

Yöllä valot luovat kiehtovan spektaakkeen, joka muuttaa kodin geometriseksi veistokseksi. Se eroaa Uuden-Seelannin rohkeasta mustan laatikon laajennuksesta, mutta se voi vaimentaa mustan kuution koteja. Loppujen lopuksi mustan kuution ulkonäkö on kasvojenkohotus tungosta talosta valoisa ja pirteä koti. Tomasz Zakrzewskin ottamat valokuvat esittelevät meidät tähän täydelliseen uudistumiseen: korotettu pohjaratkaisu takaa yksityisyyden, kun aukot on pidetty mahdollisimman vähäisinä. Kattoikkunat ja 5 metriä korkea kanavainen lasiseinä valaisevat portaat ja eteinen.

Yläkerrassa tila on jaettu yksityisten vanhempien makuuhuoneen ja lasten makuuhuoneeseen. Puutarhainen teräsrunko on suunniteltu tukemaan makuuhuoneen laatikkoa ja luomaan varjostettu nurkka alhaalta. Joten, onko perhe valinnut aurinkoisen ulkona BBQ tai puutarha osapuolten tai yksityisen ja kodikas sisätiloissa, tämä koti on räätälöity heidän mieltymyksensä, kuin unelma koti olisi.

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti