Musta laatikko, jolla on vahvat graafiset kuvat valkoisissa viivoissa: Sin Den

Sijaitsee Jingumae, Shibuya-ku, Tokio, Sin Den oli suunnitellut Klein Dytham Architecture. Tämä hanke toteutettiin alueella nuoren pariskunnan ja vauvan kanssa heidän elintilaansa kampaamonsa kanssa. Tämä huippuluokan salonki houkuttelee niitä, joilla on omat tyylinsä ja etsivät täydellistä piilopaikkaa. Oletko huomannut, että seinätötöt ja tarrat eivät ole kuumaa sisustussuunnittelua, ja tämä musta laatikko on vahvoja graafisia kuvia valkoisilla viivoilla on erinomainen esimerkki innovaatiosta. Ulkopuolelta talon / salon on tarkoitus erottua ja kiinnittää huomiota itseään. 50 neliömetrin sivuston täyttäminen olemalla mustana laatikko, suunnittelijat yrittivät luoda vahvan graafisen kuvan muulla yksinkertaisella ja massiivisella laatikolla - näyttäen kodin asukkaiden luovuutta ja ainutlaatuisuutta. - Via - myninjaplease

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti