'Black Box' Portugalissa Remodel piilottaa joitakin yllätyksiä

Inês Brandão -arkkitehtuuri valmis suunnitteluCasa Celeiro, tyylikäs remontin Monte Realissa, Portugalissa. Täällä asuva nuori perhe halusi osoittaa kunnioitusta 50-vuotiaalle rakennukselle, joka oli kerran puoli puinen, puolet asuntoa.

Rakennuksen alkuperäiset elementit säilytettiin huolella, kun taas lisäykset edistävät tuoreita, nykyaikaisia ​​virejä. Yksinkertainen mustavalkoinen väripaletti tekee kodista tuntuvan tilavalta ja tyylikkäältä.

Epäilemättä tämän hankkeen painopiste on keskellä oleva "musta laatikko"; se toimii sekä esteettisenä korostuksena että toiminnallisena elementtinä. Kyseessä on epätavallinen määrä, että keittiö, wc, varastointi ja portaat ovat upotettuja.

"Tämä" huonekalu "on perustava pohjakerroksen sosiaalisen alueen osastoinnissa ja jakaa tilaa sisäänkäyntialueen, olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön välillä", suunnittelijat selittävät. "Ylimmässä kerroksessa, joka palvelee jyvien kuivausta aiemmin, on nyt unohdettu sosiaaliselle alueelle ja toimii vetäytymispaikkana ja työalueena."

Mitkä ovat ajatuksesi epätavallinen lisäys tässä Portugali remodel? [Valokuvaus: João Morgado]

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti