Black Box -perheperhe Kotona Riversidessä omistaa luonnon

Se ei näytä tyypilliseltä perheeltä, mutta älkää pettäkö sitä. Tämä on todella ihana koti omistajilleen, kolmelle lapselle ja heidän vanhemmilleen. Projektin pääajatuksena oli tarjota lapsille täydellinen ympäristö, jossa he voivat kasvaa, tutkia ympäristöään ja oppia ympäristöstään. Projektin kehitti Architecturefirm, yhteistyökumppani, jossa arkkitehdit ja suunnittelijat tekevät yhteistyötä löytämään yksinkertaisia, kauniita ja tehokkaita ratkaisuja jokaiselle asiakkaalleen. Niiden tavoitteena on antaa ihmisille mahdollisuus nauttia ja kokea ympäristöään.

Musta talo on rakenteeltaan kolme erillistä kappaletta, ja se sijaitsee Scottsville, USA: n metsän ympäröimässä paikassa, James Riverin rinnalla. Sen pinta-ala on 2 200 neliömetriä, joka on noin 204 neliömetriä. Arkkitehdit järjensivät sen volyymisarjalle, joka oli sijoitettu löyhästi paikan päälle, hajallaan kiviä. Kuten järjestö sallii talon näyttää luonnolliselta ympäristöineen.

MoreINSPIRATION
  • Tervetuloa perheen kotiin, joka ihastuttaa luontoa
  • House On Stiltsin ympäröi Rocky Norjan maisema
  • Kanadan perheen koti, jossa on puutarha sen kiesina

Kiviportaiden reitti toimii eräänlaisena välittäjänä talon tilavuuksien ja niiden luonnollisen ympäristön välillä, tässä tapauksessa metsän maaperässä ja maanläheisissä väreissä, jotka ympäröivät maisemaa.

Puiset kannet ja terassit yhdistävät kolme tilavuutta ja avaavat sisätilat ympäristöön, jolloin asukkaat lähestyvät luontoa. Sisustussuunnittelun osalta tilat järjestetään suuren ja joustavan kokoontumistilan ympärille koko kokoonpanon sydämessä. Tämä määrä on reunustettu nukkumisalueilla.

Keskeinen sosiaalinen tila tai perheen tilavuus sisältää ruokailutilan, oleskelutilan ja avokeittiö. Siellä perheenjäsenet kokoontuvat lähettämään aikaa yhdessä ja nauttimaan päivisin. Hiljainen sisustus on tiiviisti yhteydessä ulkona suurilla liukuikkunoilla ja ovilla, jotka antavat näkemykset sisään.

Lapset jakavat nukkumisneljänneksen, jossa on kerrossängyt. Tämä ratkaisu säästää tilaa ja pitää huoneen mukavasti järjestettynä ja ilmavana, ja siinä on tarpeeksi tilaa liikkua. Ylävuodeista pääsee tikkaiden kautta ja kaksi sarjaa peilaavat toisiaan. Yksi pystysuora ikkuna tuo luonnollisen valon päivän aikana ja tarjoaa rauhallisen ja miellyttävän näkymän metsään ja maisemaan.

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti