Perinteisen oivalluksen rajojen ulkopuolella: LA House, Brasilia

Yksi massiivinen lohko toisen päälle ja täällä meillä on mielenkiintoinen rakenne, houkutteleva ja erittäin moderni, mukavassa ilmapiirissä Londrina, Brasilia. Studio Guilherme Torres soitti volyymit ja tekstuurit ja tarjosi nuoren ja dynaamisen kodin pari, etsivät jotain vähemmän tavallista kuin klassinen perheyritys. Kiinnostuneille, vuonna 2009 valmistunut hanke, leviää yli 410 neliömetriä. Jotta voit kirjoittaa LA House, tämän mahtavan asuinrakennetun projektin nimi, joudut kävelemään uima-altaan läheisyydessä ja käyttämään sitä kaksoiskorkeudella, joka tosiasiassa yhdistää sisätilat.

Upea ja ikoninen, paikka on valaistu valolla ja leikkisyydellä. Sallikaa minun selittää: heti kun kulje portin kaltaisen sisäänkäynnin läpi, se on kuin sinun on matkustettava Space Invadersin universumiin, joka on klassikko pelien pelaamisesta. Korkealla, ylivoimaisella ja upealla yksityiskohdilla LA-talo rikkoo perinteisen osion paradigmaa (kuten arkkitehti sanoi). Sinulla on korkea katto olohuoneessa ja meren valkoinen väri seinillä, yhdistää sisätilojen ulkoa kääntyvien ikkunoiden kautta. Ottaen huomioon, että tämä on pari taloa, koko arkkitehtoninen näkökulma on varsin epätavallinen. Mutta sitten taas, eikö tämä ole sen kauneus? On olemassa muutamia muotoiluelementtejä, jotka ovat kiinnittäneet huomiomme: keltaisen vapaasti pysyvän laskurin, sinisen ylisuuren poufin ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä "Space Invaders -seinä". Miten löydät sen?

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti