Kestävä dualyhteisö Lontoossa

Edgley Designia pyydettiin hiljattain tekemään projekti Lontoossa Englannissa. Asiakkaat omistivat sivuston useita vuosia, ja heillä oli kaksi rakennusta siellä. Vuonna 2011 he päättivät uudenaikaistaa rakennukset, mutta ei äärimmäisellä tavalla. He halusivat edelleen säilyttää alkuperäisten rakenteiden luonnetta, mutta myös luoda uuden, kestävän pienen yhteisön.

Arkkitehdit ja asiakkaat pystyivät keksimään suunnitelman. Ajatuksena oli murtaa nykyinen studio ja luoda sen sijaan n artistin studio ja erillinen kahden makuuhuoneen talo. Molemmat rakenteet jakavat saman jalanjäljen. Studio on suunniteltu teollisuusvaatteiden inspiroimaksi kiiltävaksi metallikoteloksi. Ulkopuolelta teollisuuspuoli on erittäin vaikuttava, kun taas sisäpuolella studio on minimalistisesti sisustettu ja sillä on enemmän kotimaista tunnelmaa.

MoreINSPIRATION
  • Kestävä Office-laajennus, jossa on out-of-the-box ominaisuuksia Lontoon kotiin
  • Sustainable House by Morris Partnership
  • Seattle Galleria House: Olson Sundberg Kundig Allen Arkkitehdit

Rakennuksen toinen osa, päämäärä, oli suunniteltu mustaksi kumipäällysteiseksi laatikoksi. Se luo hyvin voimakkaan kontrastin studiossa. Sisällä talo on rentouttava ja rauhallinen, suuri retriitti. Se on vain muutamia ikkunoita, mutta se on erittäin kirkas kiitos katolta ja sisäpihalle tulevalle valolle. Omistajilla on täydellinen yksityisyys sisällä. Kaksi rakennuskohtaa erotetaan toisistaan, mutta myös terassilla. Se on ihana ulkona oleskelutila, joka ei ole täysin alttiina ulkopinnalle. {Löytyi archdaily}.

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti