Huolellisesti kunnostettu Los Angelesin asuinpaikka

On tapauksia, joissa asiakkaan ja arkkitehdin visio projektista ovat kahta täysin erilaista asiaa. Esimerkiksi Los Angelesissa, Kaliforniassa sijaitsevassa asuinpaikassa asiakkaalla oli mielessä makuuhuoneen lisäys. Projektin vastuulla olevat Jones Partners -yhtiöt ehdottivat jotain täysin erilaista: pienemmät kuin suuremmat.

2000 neliön jalka-asuinpaikka uudistettiin vuonna 2012. Arkkitehdit eivät tyytyväisiä asiakkaan toiveeseen lisätä toisen makuuhuoneen sviittiä nykyisen rakenteen päälle ja ehdotti yrittävän tehdä parasta alkuperäisestä talosta sen sijaan, että yrittäisivät lisää siihen. He antoivat Sessan talolle erittäin jatkuvaa ja vähärasvaista ulkoasua samalla kun modernisoitiin sitä.

Joukkue valitsi erittäin symmetrisen muotoilun, jossa kaikki sivut ovat yhtä suuria, ilman eroa maanpinnan ja huoneen välillä. Ne myös loivat erittäin mukavan sisä-ulkotilan avaamalla talon ulkopinnalle valtavilla lasiseinillä ja ikkunoilla.

MoreINSPIRATION
  • Los Feliz Contemporary Residence Los Angelesissa
  • Palautettu Venetsian asuinpaikka
  • Robert Gurney Architectsin Peterson Residence

Kuten käy ilmi, J, P: A: n ehdotus nykyisen rakenteen hienosäätämisestä sen lisäämisen sijaan oli erittäin fiksu idea. Ei vain, että he eivät lisänneet mitään rakenteeseen, mutta he jopa poistivat joitakin ominaisuuksia. Esimerkiksi ylimääräiset väliseinät ja takka eivät enää ole olemassa. Muita muutoksia ovat lyönnettyjen ikkunoiden korvaaminen avoimissa päissä liukuvilla lasiseinillä ja ovilla. Myös uusi keittiö asennettiin ja katto korvattiin {löytyi archdaily}.

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti