Imperative kestävä muotoilu: 20th Street Residence, San Francisco

Yksi suurimmista haasteista on päivittää koti ja tuoda siihen enemmän tilaa. Kun asiakas haluaa laajentaa nykyistä elintilaa, sinun on otettava huomioon se, että olette paremmin muuttumassa ja sopeuttamassa paikkaa kuin aloittaisit sen kehittämisen tyhjästä. SF-OSL-tiimi, arkkitehdit, joiden tehtävänä on uudistaa 20th Street Residence, oli yksi kysymys: jos tila on rajallinen (koska puhutaan kapeasta naapuritalosta, joka on varattu yhdestä päästä ja toinen talosta), miten avaruusongelma voidaan ratkaista? Lopulta he huomasivat sen: "Tämän saavuttamiseksi tuli pian ilmi, että katon läpi laajentaminen oli ainoa tapa".

Avaruusmuunnosta tuli etu: upea näköala San Franciscon lahdelle. "Nykyinen 1575 neliömetrin pinta-ala oli 2225 neliömetriä - yksityinen verkkotunnus säilyisi 2. kerroksessa - kun taas julkiset toiminnot nousisivat katolle - klassinen mutta selkeä ohjelmallinen jako." Kadun julkisivu, kaikki mustat ovat säännöllisiä ikkunoita, jotta asukkaat voidaan suojata auringolta kuumina kesäpäivinä. Talon takana on hieman raikas ja tarjoaa upeat näkymät. Sisä- / ulkotilat (avoimet tilat) yhdistävät asukkaat sisäpihalla, jota pidetään vihreän vehreän kasvillisuuden yksityisenä keidasasuna. Arkkitehdit pyrkivät minimoimaan materiaalien tuhlauksen ja asentaneet myös aurinkopaneeleja. Heidän huolensa kestävyyteen tekivät heidät valitsevansa talon julkisivuun, Ramp Armour -materiaalia, jota käytetään pohjimmiltaan rullaluistelujen valmistamiseen.

Kirjailija: Simon Jenkins, Sähköposti

Jätä Kommentti